Van wie is dat perceel nou eigenlijk precies?

Van wie is dat perceel nou eigenlijk precies?

Soms kom je er niet uit. Je komt er maar niet achter van wie een bepaald perceel is. Het antwoord op een dergelijke vraag vind je op het platform KadastraleKaart.com. Behalve dat je leert van wie een perceel is, leer je ook wat er voor een perceel betaald is. En zo vind je nog veel meer relevante informatie op het platform. Deze website is niet alleen erg handig maar ook nog eens gebruiksvriendelijk. Niet voor niets gebruiken ontzettend veel mensen deze website dagelijks. Mocht jij willen weten van wie een bepaald perceel is, dan biedt deze website dus uitkomst en dat is natuurlijk ideaal. In dit artikel vertellen we hier meer over. Bij vragen is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen.

Uitdaging; probeer je eigen perceel en huis van bovenaf te vinden

Het bezoeken van KadastraleKaart.com is toch al zeer de moeite waard. Ook al zoek je niets. Je ziet ons land van bovenaf en kunt inzoomen op elke plek die je wilt. Het is een uitdaging om uiteindelijk je eigen perceel en je eigen huis te vinden. De meeste mensen echter, doen een beroep op de website als ze zoeken naar aanvullende informatie. Zo kun je een Kadastrale kaart met maatvoering downloaden, net als een Kadastrale kaart met luchtfoto rapport en zelfs eigendoms- en hypotheekinformatie. Als je bijvoorbeeld interesse hebt voor een perceel of kavel kan KadastraleKaart.com je net de juiste informatie bieden. Niet zelden besluiten mensen na het raadplegen van het platform of ze al dan niet tot aankoop overgaan.

Wel actuele Kadasterdata maar niet in eigendom van het Kadaster

Je vindt op de website een nuttige begrippenlijst en kunt er eveneens je kavel of perceel te koop aanbieden. Dat laatste kan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden overigens. Bovendien wordt de kabel die je te koop aanbiedt van bovenaf gemarkeerd. Voor het downloaden van informatie betaal je een klein bedrag. Mocht je dat nou regelmatig doen, sluit dan een abonnement af. Dan ben je goedkoper uit. Tenslotte; KadastraleKaart.com biedt wel de meest actuele Kadasterdata maar is niet in eigendom van het Kadaster. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *