Stress bij het verhuizen? Blijf er niet mee rondlopen!

Stress bij het verhuizen? Blijf er niet mee rondlopen!

Er zijn wel eens van die momenten dat je met je handen in je haar zit en even niet meer weet hoe je het allemaal moet doen. Verschillende deadlines op school of werk, een gezin dat je moet onderhouden en dan ook nog een mega, grote verhuizing en dat precies op het moment dat je auto bij de garage staat. Dit is hét moment om hulp in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan je schoonmoeder of aan een koerier voor de verhuizing! Het is niet erg om hulp in te schakelen als je dat nodig hebt en daar ga jij ook achter komen.

De emmer loopt over

Bijna iedereen heeft het tegenwoordig ontzettend druk. Sommige mensen kunnen heel goed tegen druk, andere daarentegen wat minder. Je kan het zien als een emmer. Het verschil is alleen hoe groot en hoe vol de emmer is. Heb jij een kleine emmer en loopt deze bijna over? Blijf hier dan niet mee rondlopen, want anders is de kans aanwezig dat je zelfs tegen een burn-out aanloopt. Als je dat punt hebt bereikt, ben je verder van huis. Zorg ervoor dat je de emmer leeg maakt, voordat je verder gaat. Een verhuizing is nou eenmaal stressvol.

Nee heb je, ja kun je krijgen

Je hoeft de emmer uiteraard niet alleen te legen. Stel je zit echt in de situatie, zoals eerder beschreven, dan hoef je alleen maar aan de bel te trekken bij wat mensen en je wordt gegarandeerd geholpen. De ander ziet het vaak ook als een compliment. Bel je schoonmoeder op of zij naar jouw huisje in Amsterdam komt om even op de kinderen te passen. Schakel vervolgens koerier Amsterdam in om de verhuizing net even wat soepeler te laten lopen. Als je het niet vraagt, kan je ook geen ja krijgen!

Kans op nieuwe inzichten

Naast wat extra handen, heeft hulp vragen nog meer voordelen! De hulp van een ander kan je namelijk tot nieuwe inzichten brengen. Iedereen heeft een eigen kijk op een bepaalde zaken. Stel, je vriendin is vorige maand verhuisd en ze is toen tegen verschillende dingen aangelopen. Zij kan de persoon zijn die jou een koerier adviseert, omdat ze zelf heeft ervaren hoe veel meer rust het geeft als een professionele verhuisservice je ondersteunt tijdens de verhuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *