Makelaar gezocht in Veenendaal?

Makelaar gezocht in Veenendaal?

Bent u op zoek naar een goede makelaar in de omgeving van Veenendaal? Dan bent u bij Zonnenberg Makelaardij aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het verkopen van uw woning van het begin tot het einde van het proces. Zo houden wij ons bezig met de daadwerkelijke verkoop van uw woning zodat u zich op andere zaken kan gaan richten. Ook als u op zoek bent naar een woning kunt u bij Zonnenberg Makelaardij terecht. U krijgt namelijk eerst een melding van een nieuwe woning voordat deze woning op woningsites zoals Funda worden geplaatst. Een win-win situatie voor de aanbieder én de koper dus!

Waardebepaling door een makelaar in Veenendaal

Bent u woonachtig in Veenendaal en wilt u graag de waarde van uw woning laten bepalen door een makelaar? Dat kan bij Zonnenberg Makelaardij. Wij begrijpen dat u graag de waarde van uw woning wilt weten voordat u uw woning op de markt brengt. In dit geval komen wij eerst bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin maken wij niet alleen kennis met u maar ook met uw huis. Alleen op deze manier kunnen wij een passend advies uitbrengen. In een tweede gesprek gaan wij samen kijken maar de marktwaarde van uw woning en de eventuele vraagprijs hiervoor. Ook luisteren wij graag naar uw wensen en verwachtingen voor het verkopen van uw woning maar ook wat u zoekt in een nieuwe woning. Deze waardebepaling is geheel vrijblijvend én helemaal gratis.

Hypotheek advies door Zonnenberg Makelaardij

Ook kunt u bij ons terecht voor advies over een eventuele hypotheek. Wij begrijpen dat het afsluiten van de hypotheek een zeer belangrijk aspect is in het aankopen van een nieuwe woning. Het is niet niks want u gaat een langdurige financiële verantwoordelijkheid aan als u kiest voor een (nieuwe) hypotheek. Daarom bespreken wij graag uw mogelijkheden en kunt u direct een vakkundig advies verwachten door onze professionals. Het advies zal volledig op maat zijn en gebaseerd op de specialistische kennis en ervaring door onze eigen adviseur. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jimmy Spelbos.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *