Een stopcontact met USB

Een stopcontact met USB

Een telefoon, een tablet, de televisie, de lampen, enzovoort enzovoort… Tegenwoordig hebben we enorm veel apparaten in huis die stroom nodig hebben. Het is dan ook niet zo gek dat we enorm veel stopcontacten in onze woning hebben. Echter is er iets bijzonders: eigenlijk zijn er nooit genoeg stopcontacten. Dit is dan ook de reden waarom veel mensen andere oplossingen hiervoor zoeken. Het neerleggen van stekkerdozen is dan ook iets wat we vaak zien. Dit kost natuurlijk veel ruimte en is vaak niet optimaal. Het is dus veel handiger om tijdens een verbouwing genoeg stopcontacten te plaatsen.

Van opbouw naar inbouw stopcontacten

Vroeger was het lastig om alle bedrading in de muur te doen. We zagen dus ook dat mensen vooral opbouw stopcontacten in hun woning plaatsen. Echter is het tegenwoordig vaak mogelijk om alles in de muur te stoppen. Het is dan dus ook een stuk mooier om een inbouw stopcontact te plaatsen. Dit is ook nog eens een stuk compacter.

Telefoon opladen uit de muur

Om apparaten zoals telefoons en tablets op te laden nemen we al snel een heel stopcontact in beslag. Dit is eigenlijk heel zonde, want er is een nieuwe trend, namelijk de stopcontacten met USB-poorten erin. Bij een stopcontact met USB kan je direct uit de muur je telefoon opladen door het draadje in de USB-poort in de muurt te doen. Niet alleen is dit een stuk compacter, maar dit is ook een stuk sneller in de meeste gevallen. Een stukje extra luxe die toch wel erg handig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *