Snel van je huis af? Het kan met deze tips!

Snel van je huis af? Het kan met deze tips!

De woningmarkt is tegenwoordig enorm krap, dus iedereen weet dat het geen pretje om je op de huizenmarkt te begeven. En daar komt de nasleep van de coronacrisis nog eens bovenop. Gelukkig zijn er een aantal tips waardoor jij kan zorgen dat je huis binnen een mum van tijd verkocht is. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Vraag de juiste prijs

Het is logisch dat je een beetje wil verdienen op je huis, maar daar staat weer tegenover dat een huis met een hogere vraagprijs vaak minder snel verkocht wordt. Overleg daarom met je makelaar en maak in het bepalen van de vraagprijs de overweging hoe snel je het huis verkocht wil hebben. Gaat de verkoop je toch niet snel genoeg? Dan kan je de vraagprijs naderhand altijd verlagen.

The devil’s in the details

Alhoewel sommige dingen zoals onkruid of een scheurtje in de muur in jouw huis jou al helemaal niet meer opvallen, zal iemand die komt bezichtigen het waarschijnlijk meteen opmerken. Werk dit soort achterstallig onderhoud dus weg wanneer er mensen over de vloer komen, want een klein akkefietje kan al de doorslaggevende factor zijn om tóch voor dat andere huis te gaan. Handen uit de mouwen dus!

Direct je huis verkopen

Met bovenstaande tips verkoop je je huis sneller, maar degene die om wat voor reden dan ook niet kan wachten, kan er ook voor kiezen om zijn huis direct te verkopen. Hiervoor neem je contact op met een huizenverkoper. Deze zal je huis laten taxeren om de waarde ervan te kunnen bepalen. Aan de hand hiervan zal hij of zij een vrijblijvend bod uitbrengen op je huis. Dit alles neemt minder dan een week in beslag, dus op die manier kan je je huis direct verkopen voor een eerlijke prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *