Palletkussens voor een fijne loungehoek zijn ideaal

Palletkussens voor een fijne loungehoek zijn ideaal

Het voorjaar staat weer voor de deur en we kunnen alweer genieten van de eerste mooie dagen van het jaar. De terrasjes stromen alweer vol en genieters van het buitenleven zijn weer volop groene vingers aan het halen in tuinen en op terrassen. Het is ook tijd om eens na te denken over de zithoek buiten en hoe deze weer leuk aangekleed kan worden met sfeervolle tuindecoratie.

Een zithoek met palletkussens

Steeds vaker kiezen mensen voor een eigenzinnige stijl die best wat rommelig mag zijn. In ieder geval niet te strak in het keurslijf gestoken aankleding van de buitenruimte met dito meubilair. Niet steriliteit en netheid, maar comfort en praktische inzet staan voorop. Een zithoek die makkelijk is te verplaatsen en eenvoudig is aan te passen met een nieuwe kleur of kek kussentje. En het hoeft echt niet zo duur te zijn als die doorzon-merkmeubelen. Een trend die hier goed bij aansluit is het gebruik van palletkussens. Deze kussens zijn in vele kleuren verkrijgbaar en het zitgedeelte heeft de afmeting van een pallet. Als je derhalve een paar pallets op de kop tikt en je voordelig een aantal palletkussens online koopt, heb je dus voor weinig geld al heel snel een comfortabele en mooie loungehoek, eventueel met fijne sierkussentjes daaraan toegevoegd. Een duurzame, creatieve methode voor het creëren van een heerlijke zithoek.

Palletkussens online kopen

De kussens in palletformaat zijn op een aantal plekken verkrijgbaar. Een sfeervolle webshop met een mooie collectie is VanKaarstotServet. Je kunt hier palletkussens kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Ze worden snel geleverd en u geniet van de beste persoonlijke service. Bovendien kun je hier nog heel veel meer leuke tuindecoratie artikelen kopen waarmee je een mooie sfeer kunt creëren in de buitenruimte.
Pallets zijn bij elk groot bedrijf af te halen voor een paar euro. Zij krijgen de meeste voorraad aangevoerd op pallets en leggen deze na inslag van de goederen in de hoek, wachtend op hergebruik. Tegen betaling van het statiegeld kun je zo’n pallet vaak meekrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *