Waarom een Jaga radiator kopen?

Waarom een Jaga radiator kopen?

Een Jaga radiator is een speciale radiator vanwege het innovatieve design. Een Jaga radiator verbruikt veel minder energie dan een gewone radiator. Dit komt door de speciale Low H20 technologie die is gebruikt. De Low H20 warmtewisselaar is op verschillende Jaga Radiatoren toegepast. Design radiator Jaga Strada Hybrid heeft zo een systeem.

Kenmerken van Jaga Radiatoren en Jaga design radiator

Een hybride Jaga radiator design radiator heeft een verwarmsysteem die energie bespaard door op de laagste warmte stand te verwarmen. Dit is een duurzaam en energiezuinig systeem. Design radiatoren hang je met speciale ophang systemen makkelijk op in de badkamer, huiskamer, slaapkamer, keuken of hal. Ze zijn smal en nemen weinig ruimte in beslag. Daarnaast heeft deze radiator een systeem waardoor hij zich aanpast aan het weer. Bij kou slaat de radiator aan en bij warmte slaat hij uit. Ook zijn er modellen die als koelsysteem kunnen worden gebruikt en dus vervangend zijn voor een airconditioner. De radiatoren hebben een zeer laag geluidsniveau en zijn ideaal bij lage watertemperaturen. De schakeling tussen de warmte en koel stand vind effectief en snel plaats. De koelsystemen werken dus goed samen met een warmtepomp. Ook beschikkende de radiatoren op innovatieve manier over een afgifte systeem dat snel reageert. Jaga radiatoren zijn slimme en vernieuwende radiatoren die het klimaat in jouw woning aangenaam houden.

Soorten Jaga radiatoren en DHB-systemen

Jaga radiatoren zijn geschikt voor elke woning en elke toepassing. Zo zijn er inbouw varianten, mini’s, vrijstaande varianten en wand radiatoren die je als elke radiator onder de vensterbank kunt plaatsen. Een Jaga heeft een mooi afgewerkt design en past goed in een modern en minimalistisch interieur. Daarnaast is er nog het exclusieve speelse heatwave design. Een uniek ontwerp voor een kachel die je bijna nergens ziet. Dit ontwerp heeft speelse plant-achtige patronen en vormen. Het speciale Dynamic Boost Systeem van de Jaga hybride radiatoren wordt de temperatuur afgifte op effectieve en snelle wijze geregeld. Zowel bij warmen als koelen wordt een hoge afgifte afgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *