Diamond painting eigen foto met diamantjes

Diamond painting eigen foto met diamantjes

Een canvasdoek opvullen met gekleurde diamantjes om zo een afbeelding te creëren. Dat is in de notendop wat diamond painting is. Op het doek staan nummers in de vakjes die overeenkomen met een bepaalde kleur. Doordat je met een pincet werkt, kan het eventjes duren voordat het kunstwerk af is. Als je ervan houdt om te puzzelen, dan is diamond painting de perfecte hobby voor jou. Vooral de diamond painting eigen foto is erg in trek. Er wordt dan een canvas geproduceerd waarop jij een zelfgekozen afbeelding kunt maken met behulp van de diamantjes.

Samen aan de grote tafel
Diamond painting doe je met heel het gezin, heerlijk samen aan de grote tafel in de keuken. Diamond painting is het tegengif voor de stress van alledag en brengt rust in je hoofd. Heerlijk even lekker helemaal niets aan je hoofd na een dag hard werken. Diamond painting is een prachtige hobby en als je even geen zin meer hebt, berg je het op en leg je het even aan de kant. Je hoeft de diamond painting eigen foto niet in één keer af te maken, dankzij de nummers kun je eenvoudig verdergaan waar je gebleven was.

Het uploaden van de foto
Er zijn verschillende websites die je kunnen helpen om een diamond painting eigen foto te maken. Doorgaans hoef je hier niet lang naar te zoeken, maar het is wel van belang dat je voor de juiste aanbieder kiest. De kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk! Dat kan heel gemakkelijk via de website. Je kiest het gewenste formaat, je uploadt de gewenste afbeelding en hierna kun je al afrekenen. Hoe simpel wil je het hebben. De doeken zijn in verschillende formaten beschikbaar, waarvan die van 20×20 de kleinste is op de meeste websites. Dit doek is geschikt voor afbeeldingen of foto’s met wat minder details en ook wat minder kleuren. Heb je een foto met meer details en kleuren? Dan kun je beter voor een groter formaat kiezen. Je kunt kiezen voor vierkante steentjes, maar ook voor een diamond painting foto ronde steentjes.

Elke kleur heeft een nummer
Je wilt nu eindelijk beginnen met het maken van de diamond painting eigen foto, logisch. Het is dan wel verstandig om je in een aantal dingen te verdiepen. Zo is de juiste werkwijze bij het maken van een diamond painting foto van jezelf wel zo fijn. De meeste mensen kiezen ervoor om op kleur te werken. Met de pincet vul je eerst alle steentjes van één kleur in een vak.  Kleur voor kleur, dus eerst alle gele en dan pas alle blauwe, werkt overzichtelijk en brengt meer rust dan dat je de kleuren lukraak door elkaar gebruikt. Je dipt de punt van de meegeleverde pen eerst even in de lijm of wax, die ook meegeleverd wordt. Dat zorgt er namelijk voor dat je de steentjes gemakkelijk op kunt pakken en ook eenvoudiger op het doek kunt plakken. Na verloop van tijd ontwikkelen de meeste liefhebbers vancustom diamond painting Nederland een eigen manier van werken. Het is echter wel fijn als je weet hoe je het beste kunt beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *