Design voor in je huis

Design voor in je huis

Wil jij op een eenvoudige manier jouw interieur opfleuren? Dan zijn muurstickers voor jou een ideale uitkomst. Je kunt kiezen uit veel verschillende mogelijkheden. Kies tussen een inspirerende quote, een mooie afbeelding of ontwerp een eigen design. Zo zijn er stickers voor de verschillende ruimtes in huis, maar er worden ook raamfolies aangeboden. Benieuwd of er voor jou wat tussen zit? In dit artikel lees je alles over de mooiste muurstickers.

Verschillende soorten stickers

Stoor jij je ook altijd aan die ene kale plek aan de muur? En lukt het maar niet om een mooi schilderij daarvoor te vinden? Dan zijn muurstickers de perfecte uitkomst. Zo kan er met weinig inspanning, een grote of decente verandering in de sfeer plaatsvinden.

Er zijn verschillende soorten stickers waar je uit kunt kiezen. We kennen drie categorieën:

  • muurstickers
  • raamfolies
  • raam- en deurstickers

Muurstickers

Bij muurstickers kun je denken aan teksten en afbeeldingen voor verschillende ruimtes in huis. Zoals voor de slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer, maar ook de kinderkamer. Elk design in de collectie, heeft de mogelijkheid om in een ander formaat of kleur geleverd te worden. Zo is er altijd wel een sticker die in jouw smaakt past.

Raamfolies

Raamfolies zijn er in veel verschillende varianten. Zo kun je kiezen tussen: voordeur folie, badkamer folie, keukenraam folie en raamfolie voor vergaderruimtes. Deze raamfolies zorgen voor privacy, maar ook voor meer sfeer in huis of kantoor. Ook hier is mogelijk om te kiezen uit verschillende variaties binnen een ontwerp.

Raam- en deurstickers

Wanneer jij wel eens buiten de deur een kopje koffie hebt gedronken, is de kans groot dat jij veel raam- en deurstickers hebt gezien zonder het door te hebben. Denk aan restaurantnamen op het raam of pictogrammen op toiletdeuren. Thuis kun je ook gebruik maken van raam- en deurstickers, bijvoorbeeld voor een geboorte, verjaardag of om je naam en huisnummer kenbaar te maken.

Eigen ontwerp

Naast het ruime assortiment, kun je er ook voor kiezen om zelf een ontwerp te maken. Dit kan voor alle categorieën en is de perfecte oplossing voor een uniek ontwerp. Op de website kun je dit eenvoudig realiseren door middel van de ingebouwde ontwerptool. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes, kleuren en zelfs illustraties om aan je ontwerp toe te voegen.

Instructies

De verschillende stickers vragen om verschillende instructies. We maken een onderscheid tussen stickers die op de muren worden geplakt en de stickers die op ramen worden aangebracht. We leggen de verschillen hieronder uit.

Plakinstructies voor muren

Zorg dat voor je begint de ondergrond goed schoon en vetvrij is. Rol de sticker vervolgens helemaal uit. Na het verwijderen van de beschermlaag plak de sticker op de muur. Laat deze een uur met rust. Als dat uur voorbij is mag de applicatielaag eraf en kun jij genieten van je nieuwe design.

Plakinstructies voor ramen

Het allerbelangrijkste is dat de ramen schoon en vetvrij zijn. Nadat het raam schoon is, spuit je deze- en het rugvel van de sticker goed nat. Plaats vervolgens de sticker tegen het raam en verwijder met een trekker het overtollige water. Na 24 uur zit de sticker goed vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *