Opleiding woonfraude

 

Aanpak onderhuur

Leer ook eens onderhuur anders aan te pakken? Bent u in staat om de meest moeilijke casus te behandelen? Hoe pak ik nu het hoofdverblijf van iemand deskundig aan? Waarom werkt de kladblokmethodiek niet in mijn huurdersbestand? Hoe moet ik omgaan met een moeder en twee kinderen in onderhuur? Van de 5 huurders zegt meestal 3 vrijwillig op, maar de laatste tijd heb ik het steeds moeilijker? Ik heb zitten bluffen, en de huurder zegt niet op "wat nu"

 

Opleiding aanpak woonfraude (klik)

 

Herkennen van woonfraude

Hoe herken je nu hennepteelt? Wanneer is er nu sprake van een onderhuur signaal? Als het naambordje er niet zit, dan is er vaak geen onderhuur. Hoe zie ik over- bewoning nu als ik binnen ben, zonder dat er bewoners zijn? Waar kijk ik naar in een portiek? En waarom zit er geen hennep achter beslagen dubbelglas met een lek? Herkennen van woonfraude is een deskundige zaak. Ongewenste meldingen en signalen geeft weer klachten. 

 

Herkennen woonfraude (klik)

 

Aanpak hennepteelt

Ik heb een hennepkwekerij, maar zit met 15.000 euro schade? Heb ik nog meer hennepkwekerijen in de straat? Hoe ziet nu zo, n kwekerij, drogerij of stekkerij eruit? Er zat geen hennep, de huurder is boos? Wat een ellende, hoe kan ik dit preventief ontmoedigen? Ik heb een dwangsom, maar ik heb het toch niet gedaan als verhuurder? Ik wil winnen bij de rechter? Hoe zit nu eigenlijk de criminele wereld erachter? Hij sprong hier over de balie heen?

 

 

Opleiding aanpak hennepteelt (klik)